Onsdagsfika: Umeå kommun kräver 1/2 miljon kronor i skadestånd från Erik Sundqvist

Hej Pirater!

Umeå Kommun har återigen skitit i det blå skåpet och kräver nu Erik Sundqvist på en halv miljon kronor i skadestånd för påstådda kostnader i samband med datorintrånget. Kostnader som ändring av lösenord, informationsmöten och andra saker som man gör i normal IT-verksamhet för att hålla bra IT-säkerhet. På Facebook har det startats en grupp till stöd för Erik som man kan gå med i. Gruppen har över 1.200 medlemmar och fortsätter växa.

På Piratmötet på onsdag kommer vi att ta upp detta men också diskutera de ständigt stigande siffrorna för det Isländska Piratpartiet som nu har 29,1% i opinionsundersökningar. Hur kommer det sig att partiet flyger upp i opinionsundersökningarna och är det här ett tillfälligt missnöje eller kommer de isländska piraterna att kunna hålla ställningarna ända in i valet? Vi söker svar på onsdag.

Vi syns!

 

Var? Fabriksgatan 8b(kv)
När? Onsdag den 25 mars, klockan 18:00

//Petter Karkea
petter.karkea@piratpartiet.se
tel. 073-0371015

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>