Onsdagsfika: Radio till rymden!

Hej Pirater!

Efter en väl behövd påskledighet har Hollywood återigen satt sig ned och funderat på hur dom ska bötfälla sina kunder istället för att förändra sin uråldriga affärsplan. Den här gången handlar det om att helt enkelt skicka fakturor till de som använder PopcornTime skriver IDG. Föga förvånande möter detta förslag kritik från internetleverantören Telia som tycker att filmbolagen istället ska försöka göra sina lagliga alternativ mer attraktiva.

Radio till rymden

Detta är självklart inget nytt och istället för att diskutera det så kommer vi erbjuda möjligheten för Umeås Pirater att följa med när vi tar oss ut med radioutrustning för att kommunicera med Internationella Rymdstationen (ISS). Prognosen för rymdstationens överflygning är strax innan halv 9 på onsdag. Vi kommer att samlas i vår lokal i Fabriksgatan klockan 17:30 och tar oss ut på fältet 18:00. Fika kommer att finnas på plats och varma kläder rekommenderas.

Har ni några frågor är det bara att skicka ett mejl till mig!

Vi syns!

Var? Fabriksgatan 8b(kv)
När? Onsdag den 15 april, klockan 17:30

//Petter Karkea
petter.karkea@piratpartiet.se
tel. 073-0371015

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>